Nevolejte.cz – blokace telemarketingu

Nevolejtecz blokace telemarketingu

Další z vychytaných aplikací, kterou využijí hlavně ti, kterým už došla trpělivost s neustále volajícími otravnými telemarketingovými agenturami. Nestačí, že mnozí shání čísla po inzerátech na internetu a volají i několikrát denně, přes důrazné varování volají stále dokola.

Možností řešení je povícero, od podání podnětu na Českou obchodní inspekci kvůli porušení zákona o ochraně osobních údajů, až po jednoduchou blokaci, která z vás neudělá „práskače“, i když to otravování je fakt nechutné.

Aplikace se jmenuje Nevolejte.cz a momentálně obsahuje cca 2600 telefonních čísel, které vložili přímo uživatelé aplikace. Takže když mě v sobotu ráno otravovali už několikátým hovorem, jestli nechci nový extra skvělý nejlepší zubní kartáček, začal jsem hledat jejich číslo na netu, abych věděl, o koho se jedná a jestli se dá nějakému dalšímu otravování zabránit blokací čísla.

Nevolejte.cz blokace telemarketingu 1

A ejhle, pro uživatele chytrých mobilních telefonů je zde taková to super apka. Když vám někdo z telemarketingu zavolá, pokud je v databázi, objeví se Vám jen telefonní číslo v aplikaci, že se Vás snažili kontaktovat z firmy, která nabízí přes telefon třeba zubní hygienu. Žádné vyzvánění a přesto si pak můžete číslo zkontrolovat.

No není to paráda, když Vám nyní budou volat jen Vaší přátelé a rodina, žádné nabídky pojištění a otravný Billa club a když tak, díky funkci vložení čísla, pouze jednou.

Stáhnout tuto vychytanou apku si můžete přes google play a je pro běžné uživatele zdarma.

[an error occurred while processing the directive]

6 komentářů k „Nevolejte.cz – blokace telemarketingu”

Organist

Odpovědět

Doufám, že i na „blbej“ telefon to půjde, zaregistroval jsem se, tak teď už jen čekat 🙂

23. 3. 2023 at 10:06 pm

    Surpan

    Přes registraci jsem to nezkoušel, dej pak prosím vědět, jestli to dají i „blbé“ telefony. Díky moc

    23. 3. 2023 at 10:08 pm

Vaše odpověď

Vyžadované informace jsou označeny *