Jak vypadají střeva netbooku Acer Aspire One ZG5

Jak rozebrat netbooku Acer Aspire One ZG5

Dnes jsme se rozhodli ukázat, jak vypadají „střeva“ velmi používaného netbooku Acer Aspire One ZG5.

Také Vám ve videu poradíme, jak se do vlastního notebooku dostat a to v případě, že chcete posílit paměti RAM. V tomto notebooku je totiž od výroby pouze 2x 512 MB, tedy dohromady 1 GB RAM, z toho je jedna paměť integrována přímo na základní desce, tedy bez možnosti výměny. A protože výrobce nechtěl, aby jsme si z netbooku udělali výkonný notebook s velkou operační pamětí, je Acer Aspire One ZG5 omezen na 2GB RAM. Ale protože 512MB je integrováno a do dalšího slotu dáte pouze 1 GB, tak netbook může v reálu využít jen 1,5GB RAM. Což je škoda.

Jak vypadaji streva netbooku Acer Aspire One ZG5

Protože Češi jsou kutilové, mnohdy si chtějí notebooky „vylepšit“ sami, ale pokud nemáte dostatek zkušeností, může se Vám to vymstít, je pak lepší takovou práci nechat na nějakém zkušeném opraváři nebo přímo PC servisu. Bohužel mnohdy po zásahu kutila dochází k odlámání plastů a kloubů, případně poškození některých konektoruů připojených na základní desce.

Také nedoporučujeme otevírat notebooky v záruce, můžete se tímto připravit o záruku a v případě potíží Vám nebude uznána.

Takže pokud jste se i přesto rozhodli „kuchnout“ Váš Aspire One, zde je náš video návod.

[an error occurred while processing the directive]

Leave A Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *